onsdag 28. oktober 2009

Pollyboy!

En liten smakebit av kva vi driv med på fritida:

Mamma og pappa er ute og handlar, og dermed er dei 3 eldste barna i familien Sjøhelle/Eiksund
aleine heime. Eirik , som er den nest eldste av barna, sett ein av legofolka sine i den nye polly-vannsklia til Idun, og den sklir ned i ei stor fart. Dette sett Mathilde, som er den eldste av alle søskena, på ein ide:"vi lage en film da!" Dette vert fulgt av stor begeistring frå dei andre to, og dei sett i gong:

Som dokke kanskje ser i filmen, så er alt satt saman av bilete. Desse bileta er tatt med Mathildes nye kamera, og dei er tatt av ho. Men det treng ikkje å bety at dei andre ikkje har deltatt; det var Eirik som ga ideen, det er hans lego, og mange av ideane er fra han. Og når det gjeld Idun, så er det hennes polly, ho har vore med og bestemt namn på figurane, og det aller siste biletet var hennar ide, dessuten tilhøyrer blant anna hovudpersonen ho.

" Det har tatt ei stund og lag filmen", fortel Mathilde:" vi har tatt alle bildan, så har vi lagt bildan inn på PCen, og til slutt redigert den" seier ho vidare, " men den blei no færdig til slutt, og det e det viktigste." Og det er vi einige i, her er filmen:

4 kommentarer:

  1. WOW WOW WOW så utrolig flinke dere er alle tre!! Og for en kjempekul film!!! Dette var veldig imponerende, dere må lære meg dette, hvordan en kan lage sånn film. Det minner meg faktisk litt om at ONkel RUne lagde en slags legofilm han også da han var liten, eller var et film med lekebiler?? Uansett så var det veldig gøy å se den. Artig ide med legoboy som blir pollyboy!!! Må se den en gang til!!! Bare må se den!!

    SvarSlett
  2. Wow! Så utrolig imponerende! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg, er bare utrolig imponert over hva dere får til. Jeg synes legoboy likna litt på eirik, og DA lurer jeg litt på hvem polly er...siden de kliner og greier ;-)

    Klem fra Robin

    SvarSlett
  3. takk takk, Robin. Om du lurer på kven Polly, så kan du trykke på ordet Polly i teksta mi, og Eirik seier at det er ingen kjerast i sikte;P

    SvarSlett
  4. utrolig stilig Mathilde, dere er kjempeflinke! Gleder meg allerede til oppfølgeren!

    SvarSlett